понеділок, 03 грудня 2012 00:07

У Партії регіонів перконані: мати 226 голосів - це замало

У Партії регіонів перконані: мати 226 голосів - це замало
Олег Зарубінський. Фото: ukr.lb.ua

Перемовини з мажоритарниками ведуть абсолютно всі політичні партії.

Про це в ефірі 5 каналу сказав народний депутат Олег Зарубінський.

Нардеп підкреслив, що перемовини із само висуванцями зараз ведуть абсолютно всі політичні партії.

"Я сьогодні тільки з'ясував, що всі фракції ведуть перемовини з так званими одномандатниками, самовисуванцями. Всі ведуть переговори і говорити про те, що хтось тут  має перевагу, я думаю, що на сьогоднішній день, ще зарано", - наголосив він, коментуючи перемовини, які веде Партія регіонів.

Зарубінський також запевнив, що у нього немає інформації щодо перебігу цих перемовин і результатів їх на сьогоднішній день.

Він також наголосив, що насправді мати навіть 226 депутатів – це замало.

"226 депутатів – це не те що малувато, це в деяких випадках веде до неприйняття рішення, - підкреслив Зарубінський. - Наприклад, іде пленарний тиждень. У цей пленарних тиждень відбувається сесія Парламентської Асамблеї Ради Європи. 5 осіб має бути в складі делегації у Страсбурзі. Що, цей пленарний тиждень коту під хвіст, бо жодного питання не може бути вирішено? І тому і педалюється це питання (персонального голосування). Тому вони (опозиція) себе виставляють на торги, щоб без їхніх голосів нічого не було".

Водночас, звертаючись до представників опозиції, він наголосив: "Партія регіонів буде підтримувати персональне голосування, але не так, як ви це робити. Ви ж просто шантажуєте".

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів перконані: мати 226 голосів - це замало». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі