неділя, 05 березня 2017 06:32

У Обами розповіли, чи дійсно прослуховували телефон Трампа

У Обами розповіли, чи дійсно прослуховували телефон Трампа

Екс-президент США Барак Обама ніколи не віддавав накази щодо прослуховування будь-якого громадянина США.

Про це заявив спікер Обами Кевін Льюїс в суботу, 4 березня, після звинувачень президента Дональда Трампа в шпигунстві в його офісі Trump Tower, передає DW.

"Ні президент Обама, ні хто-небудь з представників Білого дому ніколи не віддавав накази про прослуховування", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обама отримає мільйони за мемуари

У той же час екс-заступник радника Обами з національної безпеки Бен Родс в соцмережі Twitter зазначив, що президент не може віддавати накази про прослуховування.

Президент США Дональд Трамп звинуватив Барака Обаму у прослуховуванні його телефону під час виборчої кампанії. Про це Трамп написав у Твіттер.

"Який жах! Щойно дізнався, що Обама прослуховував мене у Трамп-тауер просто перед перемогою. Як низько міг опуститися президент Обама, щоб прослуховувати мої телефонні розмови за час сакрального виборчого процесу. Це Уотергейтський скандал Ніксона", - написав 45-й президент США.

Зараз ви читаєте новину «У Обами розповіли, чи дійсно прослуховували телефон Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі