вівторок, 26 лютого 2008 11:42

У НУ-НС заступилися за Балогу перед комуністами

У фракції "Наша Україна - Народна самооборона" не бачать перспективи розгляду Верховною Радою проекту постанови про створення тимчасової слідчої комісії для перевірки законності дій Віктора Балоги на<>посаді глави секретаріату президента, а також діяльності його брата і інших посадових осіб.

Таку думку у вівторок висловив народний депутат НУ-НС Геннадій Москаль.

"Я на сьогоднішній день зареєстрував 27 законопроектів і не можу з упевненістю сказати, що вони будуть розглянуті в сесійній залі", - сказав він.

За його словами, реєструвати можна все, що забажає депутат Верховної Ради. Він також підкреслив, що коментувати даний проект можна буде тільки після того, як проект постанови буде хоч би взятий до розгляду профільним парламентським комітетом.

Він також не виключив, що даний і подібні проекти можуть розцінюватися як піар.

"Навіщо він (депутат Компартії Кілінкаров) його (проект постанови) зареєстрував - для піару або для роботи?", - обурився Москаль.

Він з гумором припустив, що "з таким же успіхом можна зареєструвати проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії з розслідування діяльності Джорджа Буша".

У парламенті України зареєстрований проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії з питань перевірки фактів порушень Конституції і законів, фактів корупційних дій, розкрадання держмайна і зловживань службовим положенням з боку глави секретаріату президента Віктора Балоги, першого заступника глави Закарпатської облдержадміністрації Івана Балоги і інших причетних до цього посадових осіб.

Відповідний проект постанови зареєстрований в понеділок, 25 лютого, під номером 2126 і ініційований народним депутатом Комуністичної партії України СпиридономКілінкаровим, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС заступилися за Балогу перед комуністами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі