середа, 20 липня 2011 11:57

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

У НУ-НС вважають, що Ландіка "не відмажуть"

У НУ-НС вважають, що Ландіка "не відмажуть"

Українській владі на чолі із Партією регіонів важко буде "відмазати" колишнього свого представника Романа Ландіка.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від НУ-НС Ярослав Кендзьор.

Зокрема, Кендзьор зазначив, що складно передбачити, чи буде буде зрештою покарано сина народного депутата-"регіонала" Володимира Ландіка - Романа - за побиття ним у ресторані дівчини.

"Але я думаю, що неостанню роль зіграє серйозна атака на сьогоднішню владу з боку і опозиції, і правозахисних організацій, і західних інституцій, які стверджують, що українська влада чинить вибіркове переслідування опозиції", - вважає нардеп.

За його словами, єдиний аргумент, за допомогою якого відбивається і президент, і члени його команди, - це "мовляв, ви ж подивіться, скільки під суд ідуть представників Партії регіонів".

"І справді є багато випадків, коли на хабарах чи правопорушеннях попадаються представники владної партії, і вони ідуть під кримінал", - додав Кендзьор.

Саме через це, на його думку, лояльно обійтись із Ландіком-молодшим буде дуже складно.

"У діях влади повинна бути логіка, яка має домінувати і полягати у тому, що перед законом усі мають бути рівні, незалежно від того, чи ти син простого пастуха чи ти син батька-депутата", - резюмував Кендзьор.

Нагадаємо, 4 липня у ресторані "Баккара" міста Луганська депутат-"регіонал" Луганської міськради, син народного депутата-"регіонала" Володимира Ландіка - Роман - побив дівчину.

7 липня прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу стосовно Ландіка за хуліганство. Пізніше Ландік був затриманий у Росії в Краснодарі. За інформацією ЗМІ, він може попросити політичного притулку у Росії.

Наразі Генпрокуратура України просить Росію видати їй екс-"регіонала".

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС вважають, що Ландіка "не відмажуть"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі