вівторок, 19 липня 2011 16:41

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Кендзьор побачив у п'яному Януковичі та неврівноваженому Ландіку їхніх батьків

Кендзьор побачив у п'яному Януковичі та неврівноваженому Ландіку їхніх батьків

Діти бачать, як поводяться їхні батьки, і наслідують батьківську поведінку.

Так прокоментував Gazeta.ua скандальні випадки за участю дітей народних депутатів від Партії регіонів, президента та інших високопосадовців України заступник голови Комітету Верховної Ради з питань культури і духовності, "нунсівець" Ярослав Кендзьор.

"Тут висновок може бути простий. Яблуко від яблуні далеко не падає. Діти бачать, як поводяться батьки і, звісно, вони наслідують поведінку батьків", - зауважив Кендзьор.

Крім того, політик наголосив, що молоді притаманно бажання перестрибнути своїх батьків.

"Так що історія із Ландіком-молодшим та Януковичем-молодшим є яскравим свідченням того, що, на превеликий жаль, їхні батьки самі у молодості не відзначались зразковою поведінкою", - вважає парламентарій.

На його думку, ці політики не є взірцем для наслідування.

"Досягнувши вже зрілості і високого становища у суспільстві, вони не є такими, якими б мали бути законослухняні, виховані і чемні громадяни України. Тому ми й маємо такі рецидиви батьківської поведінки в їхніх дітях", - резюмував Кендзьор.

Нагадаємо, 12 липня Віктор Янукович-молодший серед білого дня, у центрі Києва, був зафіксований у нетверезому стані. Будучи п'яним, народний депутат не зміг знайти дорогу додому. При цьому він нецензурно лаявся.

4 липня у ресторані "Баккара" міста Луганська депутат-"регіонал" Луганської міськради, син народного депутата-"регіонала" Володимира Ландіка - Роман - побив дівчину.


Зараз ви читаєте новину «Кендзьор побачив у п'яному Януковичі та неврівноваженому Ландіку їхніх батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі