неділя, 09 травня 2010 17:59

У Львові продовжився мордобій і після урочистостей

У Львові продовжився мордобій і після урочистостей

Сьогодні на Пагорбі Слави в Львові відбувся урочистий мітинг, присвячений Дню Перемоги, в якому взяли участь представники влади, керівництво Західного оперативного командування, ГУ МВС України у Львівській області, ветеранських організацій і політичних партій Львівської області.

У заході взяли участь близько двох тисяч людей, які тримали державні прапори України, а також розвивалися прапор Російської Федерації і прапор Білорусі.

Проте не обійшлося без провокацій після завершення урочистого мітингу.

Як повідомив перший секретар Львівського міськкому СПУ Василь Музика, після завершення мітингу чотверо невідомих молодиків вчинили напад і побили секретаря Львівського міськкому СПУ Сергія Шклярука.

"Сергій Шклярук повертався після урочистостей на Пагорбі Слави, і на вулиці Лисенка на нього напали невідомі, які зірвали з лацкана піджака значок СПУ і георгіївську стрічку і побили соціаліста", - розповів Музика.

За його словами, після отримання інформації про напад на місце події були викликані медики і представники правоохоронних органів. В даний час Шклярук доставлений в лікарню.

Також, як повідомив голова ЛОО "Антифашистський комітет України", член ЛОО Комуністичної партії України Олександр Калинюк, було вчинено напад і на двох представників Комуністичної партії України.

"Представники Компартії поверталися з урочистого мітингу, коли на них на Митній площі напали невідомі, які їх побили", - повідомив Калинюк.

Начальник ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області Денис Харчук підтвердив факт нападу і побиття члена СПУ Шклярука, відзначивши, що на місці події працює слідчо-оперативна група.

Обком.

Зараз ви читаєте новину «У Львові продовжився мордобій і після урочистостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі