середа, 26 вересня 2012 14:41

У Львові напали на агітаторів Партії регіонів

У Львові напали на агітаторів Партії регіонів
Фото: operkor.wordpress.com

У понеділок 24 вересня о 17.30 у Львові неподалік Стрийського ринку невідомі напали на агітаційний намет Партії регіонів. У ньому працювало троє активістів. Це доволі людний відрізок вулиці, тут завжди багато перехожих.

Троє молодих людей, не прикриваючи обличчя, увірвалися в намет, заступили вихід із нього та почали розпилювати на агітаторів сльозогінний газ, розповідають "регіонали" на своєму офіційному сайті.

Після того, як одному активістові вдалося вирватися з намету, нападники розбіглися. Постраждалі викликали міліцію.

"Ми розпочали агітаційну діяльність. У кожному районі Львова та області є наші намети, - розповідає Уляна Копцюх із обласної організації Партії регіонів. -  У Трускавці, наприклад, наш намет стоїть у самому центрі міста поряд із наметами "Батьківщини", "Удару". В наших палатках працюють не сторонні люди чи студенти, а партійці із досвідом. Які вже працювали на попередніх виборах. Вони не просто роздають агітки. А й можуть ґрунтовно відповісти на багато питань щодо діяльності партії."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисник Тимошенко поставив хрест на чесних виборах

Це не перший напад на "регіоналів" в області. Цього літа у місті Стрий уночі хтось закинув запалювальну суміш через вікно у місцеву організацію партії. Осередок розташований на першому поверсі житлового будинку. Також було підпалено службовий автомобіль одного з районих штабів. Регулярно зривають таблички на штабах та прапори організації.

На сайті руху "Автономного опору" з'явилося відео нападу. Рух заснований в 2009 році, функціонує на засадах анонімності учасників, пропагує ідеї націоналізму та соціальної справедливості.

"Так, це ми дали урок виховання регіоналам, - коментують представники автономів. - Люди, які агітували за цю партії - зрадники, запроданці. Якщо сьогодні вони продали бандитському клану свою совість - завтра вони можуть продати Батьківщину. Жалю до них жодного. Та й пальцем їх ніхто не чіпав. Ми лише побризкали на них парфумами й перекинули стіл з агітацією. Ця акція була своєрідним протестом проти політики правлячої антинародної партії, котра гнобить та експлуатує народ. Готували її 10 хвилин. Побачили намет, пометикували й зробили".

Зараз ви читаєте новину «У Львові напали на агітаторів Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

68

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі