понеділок, 07 листопада 2011 14:45

У Львові комуністи тихенько відсвяткували річницю жовтневої революції

У Львові комуністи тихенько відсвяткували річницю жовтневої революції

Жовтнева революція максимально сприяла отриманню Україною незалежності. Львівські комуністи відзначили чергову річницю події без червоних прапорів

Про це заявив Gazeta.ua Юрій Ткаченко, другий секретар Львівського обкому КПУ.

"Ми хочемо в нормальній атмосфері відсвяткувати 94-річницю великої жовтневої соціалістичної революції. До пам'ятних місць буде покладання квітів. Проводити мітинг наразі непрагматично, щоб не давати приводу так званим націонал-демократам піаритись на нас", - зауважив Ткаченко.

За його словами, "Свобода" виробила протидію масовим заходам комуністів.

ВІДЕО: "Беркут" скрутив одного комуніста і двох націоналістів після бійки на Хрещатику

"На всі наші заявки про проведення мітингів вони тут же на стіл міського голови кладуть свої заявки. Причому хочуть провести зібрання у той самий час і в тому ж самому місці, що й ми. Мер Львова, аби не допустити сутичок, звертається в суд. А суд замість того, щоб прийняти "соломонове" рішення і розвести наші заходи по часу і місцю, взагалі забороняє що-небудь проводити", - розповів комуніст.

Нагадаємо, 28 жовтня представники Компартії у Львівській області та члени Антифашистського комітету планували провести у Львові антифашистський конгрес. Захід довелося перенести на невизначений час, бо міська влада не надала приміщення.

Зараз ви читаєте новину «У Львові комуністи тихенько відсвяткували річницю жовтневої революції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі