понеділок, 25 лютого 2008 09:25

У листопаді Ющенко стане "непотоплюваним". Гороскоп для Президента

У листопаді Ющенко стане "непотоплюваним". Гороскоп для Президента
В суботу глава держави Віктор Ющенко відсвяткував свій 54-й день народження. Знаменну подію відзначали в колі родичів, друзів, соратників і іншої політичної еліти в заміському ресторані "Трипілля".

Спеціально до цього дня керівник Київської школи астрології Віктор Базілей склав для президента гороскоп на рік по місяцях.

Березень - Місяць обіцяє дуже бурхливу діяльність, буде багато варіантів, як себе проявити, багато ідей, але при цьому ці ідеї залишаться нереалізованими.

Квітень - не можна "рубати з плеча", а потрібно ретельно продумувати кожне слово і дії, тому що опоненти шукатимуть приводи дорікнути в здійсненому.

Травень - не можна піддаватися на провокації, прагнути не підписувати ніяких важливих паперів і договорів. Дуже велика небезпека подивитися на світ в "рожевих окулярах".

Червень - сприятливий період для відпочинку, тому що в роботі недруги постійно ставитимуть "палиці в колеса".

Липень - важко реалізувати проекти. Плани постійно порушуватимуться, задумане - важко реалізувати через психологічну невпевненість у власних силах.

Серпень - стоятиме перед важливим вибором. З одного боку оточення радитиме щось робити, з іншого боку - оточення говоритиме, щоб він цього не робив.

Вересень - сприятливий період для державних справ, всі задумки і ідеї будуть реалізовані в життя.

Жовтень - слід бути украй обачним в партнерських відносинах, тому що можлива грандіозна зрада.

Листопад - відчує визнання його заслуг, у нього складеться імідж непотоплюваної людини.

Грудень - наприкінці року у Віктора Ющенка відбудеться якась важлива зустріч, особливе "рукостискання", яке круто змінить його життя і зробить 2009-й рік легшим і пліднішим, чим 2008.

За матеріалами: "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «У листопаді Ющенко стане "непотоплюваним". Гороскоп для Президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі