середа, 12 січня 2011 10:05

У Компартії знають, що виснажить Тимошенко

У Компартії знають, що виснажить Тимошенко

Нинішня влада своїми діями лише підвищує рейтинг лідера БЮТ Юлії Тимошенко. Але довготривалі допити зрештою виснажать екс-прем'єрку. Про це заявив народний депутат від Комуністичної партії України Спірідон Кілінкаров.

Зокрема, Кілінкаров сказав: "Тимошенко рейтингу може додати лише нині діюча влада і ніхто, крім неї". За його словами, свідченням цьому є ті кримінальні справи, які порушили проти колишнього глави уряду.

"І тому все, що робиться сьогодні проти Тимошенко, виглядає як те, що добавляє їй балів. Хоча не розумію, для чого влада так робить, - зазначив парламентарій. - Але команда Януковича – це не команда Кучми. Тут можуть посадити і не випустити. А не так, як було у 2001 році, коли її за певний час випустили, і на цьому вона заробила собі додатковий рейтинг".

Кілінкаров також зазначив, що найгірший варіант для Тимошенко – це коли її допити триватимуть місяцями. "Це її і фізично, і морально виснажить", - резюмував комуніст.

GolosUA.com

Зараз ви читаєте новину «У Компартії знають, що виснажить Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

81

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі