пʼятниця, 10 листопада 2017 11:57

У компанії Новинського проходять масштабні обшуки

У компанії Новинського проходять масштабні обшуки
Вадим Новинський. Фото: liga.net

Силовики прийшли з обшуками в офіси компанії нардепа Вадима Новинського Smart Energy та квартири її менеджерів.

Про це у своєму Facebook повідомив прес-секретар холдингу Євген Загорулько.

За його словами, одна з компаній Smart Energy - Укргазвидобуток - врізана в "газове кільце" Харкова, тому блокування її господарської діяльності може призвести до зупинки видобутку і передачі газу, зниження тиску в системі, що паралізує опалювальний сезон у місті.

За інформації Олега Головкова - адвоката директора Укргазвидобутку Вадима Мохова - обшук в офісі компанії проходить у справі про ухилення від сплати податків Smart Energy.

"На думку податкової поліції і слідчого Генеральної прокуратури, Smart Energy, яка є шостою за обсягом сплачених податків в Україні, є фіктивною компанією. Обшуки у директора Укргазвидобутку Вадима Мохова вже пройшли сьогодні вранці", - сказав Головков у коментарі "Інтерфакс-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд арештував майно Добкіна

Smart Energy - керівна компанія у складі групи Smart Holding народного депутата "Опозиційного блоку" Вадима Новинського. Вона відповідає за розвиток проектів у сфері видобутку вуглеводнів та альтернативної енергетики.

Зараз ви читаєте новину «У компанії Новинського проходять масштабні обшуки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі