пʼятниця, 19 квітня 2024 00:13

Спецтема: Війна Росії проти України

"У Києва є лише план А" - Кулеба про голосування в Конгресі щодо України в Конгресі

"У Києва є лише план А" - Кулеба про голосування в Конгресі щодо України в Конгресі
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відмовився коментувати майбутнє голосування законопроєкту про допомогу Україні. Фото: eastnews.ua

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба не став прогнозувати можливі результати голосування законопроєкту про допомогу Україні в Конгресі США.

Він наголосив, що у Києва є лише план А – "ухвалення найсильніших рішень для України". Про це Кулеба заявив в етері телемарафону після зустрічі голів МЗС країн "Групи семи" в Італії, передає Європейська правда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулеба сказав, які системи ППО потрібні Україні вже

"І сьогодні я нагадав про це державному секретарю (Ентоні Блінкену - Gazeta.ua): дивись, у мене ніякого плану Б немає, має спрацювати план А – ухвалення сильного законопроєкту. І він мене підтримав і сказав, що ми маємо бути зосередженими виключно на сильних рішеннях для України, тобто на плані А", – додав голова МЗС.

"Але вже стільки списів зламано і стільки битв відбулось довкола цього законопроєкту – і ще відбуватиметься, – що давайте вже просто дочекаємось результату", – підсумував Кулеба.

Спікер Палати представників Конгресу Сполучених Штатів Америки Майкл Джонсон несподівано заявив про те, що надання Україні летальної допомоги є критично важливим і зараз не час "не час грати з цим у політику".

Джонсон сказав, що його син вступає до Військово-морської академії, тому для нього це особисте питання.

Спікер Палати представників сказав, що вірить даним розвідки у те, що Російська Федерація може напасти на країни Європи, які є членами НАТО.

Зараз ви читаєте новину «"У Києва є лише план А" - Кулеба про голосування в Конгресі щодо України в Конгресі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі