пʼятниця, 04 квітня 2008 15:32

У Кабміні Ющенку нагадали, що Балога, Порошенко і Зінченко теж вихованці СДПУ (о)

Представники Кабінету міністрів здивовані закликом Віктора Ющенка до уряду звільнити низку чиновників.

Про це пише газета "Коммерсант-Україна".

"Наскільки мені відомо, всі без винятку кадрові призначення узгоджуються в Секретаріаті президента, у тому числі й призначення осіб, згаданих у листі", - сказав перший заступник міністра юстиції Євген Корнійчук.

На його думку, у момент узгодження саме цих чиновників в Секретаріаті президента "неуважно поставилися до їх призначення і тепер заднім числом намагаються звести порахунки".

Водночас радник голови уряду Олександр Задорожній сказав: "Я призначений радником патронатної служби прем`єр-міністра. У коаліційній угоді йдеться про узгодження призначень членів уряду і керівників центральних органів виконавчої влади. А те, що прем`єр повинен погоджувати ще й своїх особистих радників, для мене новина".

"Якщо Ющенко вимагає звільнення Іщенка та інших людей, то я можу цей перелік продовжити. Так, він повинен звільнити Віктора Балогу, Петра Порошенка й Олександра Зінченка. Тому що вони - вихованці СДПУ(о), що раніше займали в партії керівні посади", - резюмував лідер Соціал-демократичної партії України (об`єднаної).

"Зінченко був першим заступником голови (СДПУ(о)), Порошенко – членом політбюро, Балога - членом політбюро і до того ж очолював партійну організацію в Закарпатській області. Хоч як би комусь хотілося, щоб СДПУ(о) не було, – вона є, буде і залишиться", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «У Кабміні Ющенку нагадали, що Балога, Порошенко і Зінченко теж вихованці СДПУ (о)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі