середа, 25 травня 2011 17:53

У ДТП, в яку потрапив високий чиновник з Міненерго, загинула людина

У ДТП, в яку потрапив високий чиновник з Міненерго, загинула людина

24 травня в 19 годині на 257 км траси Київ-Харків сталася аварія, в якій серйозно постраждав заступник начальника департаменту нафти та газу Міненергоугля Костянтин Бородін, який повертався з Полтави, пише Сегодня.

Як повідомив начальник ЦГЗ Полтавського УМВС Юрій Сулаєв, автомобіль "TOYOTA Camry", в якому пасажиром був Бородін (за кермом - 25-річний водій) виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з "LEXUS" під керуванням 30-річного жителя Харкова.

Останній уцілів (врятували подушки безпеки) а от для його пасажирів (удар, схоже, прийшовся в лівий бік - ред.) Наслідки виявилися вкрай серйозними: 50-річний чоловік помер від травм, 49-річна жінка з важкими переломами доставлена в Хорольську центральну райлікарню.

Важко постраждав і водій "TOYOTA" - у нього травми голови, грудей, переломи тазу. Бородін отримав серйозні забої грудей і живота, його стан важкий, але стабільний. Обидва в реанімації лікарні міста Велика Багачка. Порушено кримінальну справу за ст. 286 ч. 2 - керування ТЗ, що спричинило тяжкі наслідки або смерть. Покарання - 3-8 років в'язниці плюс на три роки позбавлення прав.

Зараз ви читаєте новину «У ДТП, в яку потрапив високий чиновник з Міненерго, загинула людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі