пʼятниця, 25 лютого 2011 18:28

У Дніпропетровську затримали наркокур'єра з тисячами капсул

У Дніпропетровську затримали наркокур'єра з тисячами капсул

В аеропорту Дніпропетровська перед проходженням митного контролю співробітники Служби безпеки України затримали українця з партією наркотиків.

Як повідомила прес-група Управління СБУ в Дніпропетровській області, двадцятирічний, двічі судимий, не працюючий житель Павлоградського району Дніпропетровської області, використовуючи підроблений паспорт, намагався незаконно переправити через державний кордон партію наркотиків.

Під час особистого огляду правоохоронці виявили у зловмисника 1230 капсул трамадолу та 150 таблеток прекурсору - лікарського засобу Терофун.

Як пояснив затриманий, наркотичні засоби він намагався провезти до Москви для продажу. Вартість 10 капсул трамадолу, за даними СБУ, за цінами чорного ринку в Москві, вдвічі дорожча, ніж в Україні.

Проти наркокур'єра слідчі СБУ порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 14, ч.3 ст.305, ч.3 ст.307 і ч.3 ст.311 Кримінального кодексу. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в травні минулого року Центральний районний суд Сімферополя оголосив вирок наркокур'єра, який віз на КаZантип 1000 таблеток екстазі й півкілограму амфетаміну. Суд засудив 44-річного наркокур'єра до десяти з половиною років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську затримали наркокур'єра з тисячами капсул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі