вівторок, 06 травня 2014 10:18

У День Перемоги в Криму Росія "пограє м'язами": покаже військових, кораблі та літаки

У День Перемоги в Криму Росія "пограє м'язами": покаже військових, кораблі та літаки
Фото: horoscope.tsn.ua

У військовому параді в Севастополі 9 травня візьмуть участь 70 літаків Військово-Повітряних сил Росії, що уособлюють 70-ту річницю визволення Криму від німецько-фашистських військ.

Про це повідомив міністр оборони, генерал армії РФ Сергій Шойгу на селекторній нараді у вівторок.

"Ви знаєте, що цього року Крим і Севастополь відзначають 70-ту річницю визволення від німецько-фашистських загарбників. У зв'язку з цим міністерством оборони підготовлена ​​насичена святкова програма. Так, у Севастополі та Керчі пройдуть військові паради. Крім того, у Севастополі відбудеться парад кораблів Чорноморського флоту і демонстраційний проліт 70 літаків Військово-Повітряних сил", - сказав Шойгу.

За його словами, в День Перемоги також заплановані зустрічі з ветеранами Великої Вітчизняної війни та відкриття в Севастополі пам'ятника адміралу Дмитру Сенявіну.

Міністр оборони відзначив, що святкування Дня Перемоги має продемонструвати всьому світу, що "традиції доблесті, мужності, вірності ратному обов'язку тривають і примножуються солдатами і офіцерами Збройних сил РФ".

"Перемога над нацизмом була завойована ціною величезних жертв і важких випробувань. І ми нікому не повинні дозволити піддати забуттю і політичним маніпуляціям внесок нашого народу у порятунок світу від загрози фашистського поневолення", - заявив міністр, виступаючи перед керівним складом ЗС РФ.

Він нагадав, що урочисті заходи, присвячені Дню Перемоги, пройдуть у багатьох містах Росії, а також в інших країнах.

"Найважливішим із них стане військовий парад в Москві. Його підготовка фактично завершена - завтра відбудеться генеральна репетиція", - сказав Шойгу.

Зараз ви читаєте новину «У День Перемоги в Криму Росія "пограє м'язами": покаже військових, кораблі та літаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі