понеділок, 07 лютого 2011 17:15

У Януковича ліва рука не відає того, що робить права - політолог

У Януковича ліва рука не відає того, що робить права - політолог

Партія регіонів і президент України Віктор Янукович є самі жертвами своєї популістської позиції.

Про це заявив у коментарі Gazeta.ua політолог Олексій Гарань.

Свідченням цього, на його переконання, є той факт, що на місцевих виборах в областях, де раніше була висока підтримка "регіоналів", кількість їхнього електорату сильно скоротилась.

За словами експерта, у період кризи "регіонали" наобіцяли дуже багато.

"А тепер замість того, щоб чітко сказати, що вони будуть робити, виходить така ситуація, коли ліва рука не відає того, що робить права, і простим людям пропонується затягти паски", - сказав політолог.

Він підкреслив, що така політика відбувається на тлі того, що "багаті продовжують жирувати".

"Корупція нагорі процвітає, і люди про це знають, вони бачать це. Ось така ситуація і створює проблему для Януковича", - уточнив експерт.

На думку Гараня, для того, щоб населення повірило у непопулярні реформи, влада повинна говорити правду і подавати особистий приклад.

"Якщо ми починаємо боротися з корупцією, то ми починаємо декларувати свої податки, приймати антикорупційні закони, ми позбавляємось від зайвого. А насправді ж відбувається зовсім інше", - резюмував експерт.

Зараз ви читаєте новину «У Януковича ліва рука не відає того, що робить права - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі