субота, 29 вересня 2012 15:11

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тюремники оприлюднили відео, на якому Тимошенко туфлею б'є в двері

Тюремники оприлюднили відео, на якому Тимошенко туфлею б'є в двері
На відео видно, як Юлія Тимошенко вимагає короткострокове побачення. Фото: скріншот з Youtube

На сайті Державної пенітенціарної служби України в суботу з'явився відеозапис з засудженою Юлією Тимошенко, яка вимагає дозволу на зустріч з соратниками.

На відео видно, як екс-прем'єр спочатку стояла з ходунками біля дверей у коридорі лікарні, вимагаючи короткострокового побачення. Потім вона сіла в коляску, зняла туфлю з каблуком і почала бити нею по дверях, кажучи: "Я не зупинюся. Ви позбавляєте мене законного побачення - не пускаєте людей, які прийшли до мене".

Чоловік у штатському, очевидно, співробітник пенітенціарної служби або лікарні, просив екс-прем'єра: "Юліє Володимирівно, припиніть протиправні дії, припиніть це робити ... Заява перебуває на розгляді керівництва колонії, може бути зараз все вирішиться".

На це Тимошенко відповіла: "Ви порушуєте закон... мене це не хвилює... Давайте запускайте людей, які прийшли до мене на короткострокове побачення... Я не дам сьогодні спокою ні одній людині, поки ви не виконаєте закон, який передбачає моє право на короткострокове побачення".

Вона також сказала, що не повернеться в палату, поки до неї не пустять відвідувачів.

У ДПтС наголосили: "Уточнюємо, що все це відбувалося тоді, коли однопартійці засудженої вже покинули територію ЦКБ № 5".

"Про неправомірну поведінку засудженої, а також про незаконну поведінку її адвоката, який, зловживаючи своїм правом на недоторканність, провів відеозйомку телефоном, чергові співробітники пенітенціарної служби склали відповідні рапорти", - підкреслюється в повідомленні, оприлюдненому на сайті відомства в суботу.

"Відеофіксації пенітенціарної служби проводилася в рамках закону і з метою недопущення чергового оббріхування засудженої Юлії Тимошенко співробітників колонії", - підкреслюється в повідомленні.

Як повідомлялося, в суботу на сайті партії "Батьківщина" з'явився відеозапис з Тимошенко, де вона закликала перемогти на виборах "мафію" і назвала своє перебування в ув'язненні пеклом.


Зараз ви читаєте новину «Тюремники оприлюднили відео, на якому Тимошенко туфлею б'є в двері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

370

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі