пʼятниця, 12 листопада 2010 09:32

Тягнибок замахнувся на фракцію "націоналістів" у Раді

Тягнибок замахнувся на фракцію "націоналістів" у  Раді

Всеукраїнської об'єднання "Свобода" розраховує отримати на парламентських виборах від 7до 9% голосів виборців.

Про це в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" заявив лідер партії Олег Тягнибок.

"Ми ставимо перед собою завдання - поява фракції українських націоналістів вперше у Верховній Раді України", - заявив Тягнибок.

За його словами партія готова до парламентської кампанії.

"Ми розраховуємо на максимальний відсоток голосів. Вже на місцевих виборах дані екзит-полів показали 5% голосів на підтримку ВО" Свобода ". При цьому врахуйте, що в розрахунках немає даних по Києву та Тернопільській області, де не проводилися вибори", - зазначив політик.

"Навіть при нинішніх розкладах ми бачимо, що можна замахнутися і на 7%, і на 9% голосів, проте, хочу підкреслити, що ці місцеві вибори показали основне завдання - зберегти голоси наших виборців", - зазначив Олег Тягнибок.

За його словами, виборча кампанія до місцевих органів влади для "Свободи" "стала продовженням президентської виборчої кампанії і початком нової парламентської кампанії".

Нагадаємо, що місцеві вибори завершилися тріумфом "Свободи" на Західній України. Крім того, за словами представників партії, "Свобода" була близька і до потрапляння до місцевих рад на Сході.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок замахнувся на фракцію "націоналістів" у Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі