понеділок, 04 серпня 2014 06:28

Тягнибок залишився незадоволеним через неоподаткування багатіїв

Тягнибок залишився незадоволеним через неоподаткування багатіїв
Фото: www.unian.ua

Лідер партії ВО "Свобода", народний депутат Олег Тягнибок не задоволений результатами роботи парламенту на минулому тижні через блокування законопроекту про запровадження оподаткування багатіїв.

Про це він заявив в ефірі каналу "Україна".

"Я був би задоволений, якби була прийнята пропозиція ВО" Свобода "обкладати податком не всіх громадян, а багатіїв", - зазначив політик.

Він нагадав, що його політсила пропонувала оподатковувати того, хто в 2013 році заробив від 500 тис. грн до 1 млн грн, на 10%, від 1 млн грн до 10 млн грн — на 15%, від 10 млн грн до 100 млн грн — на 20%.

"25% довелося б платити, якби людина заробила більше 100 млн грн. Тому що відбудування інфраструктури після московської окупації, а також питання забезпечення військ повинні взяти на себе багатії — ті, які привели до цієї ситуації, а не простий народ", - вважає Тягнибок.

На його думку ініціатива "Свободи" не була прийнята, тому що в парламенті були певні домовленості між нардепами.

"Очевидно, що йдеться про певні домовленості. Хоча для уряду було б простіше прийняти такий законопроект", - додав парламентарій.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок залишився незадоволеним через неоподаткування багатіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі