четвер, 06 лютого 2014 11:04

Тягнибок закликає "не зливати" кількість депутатів, які готові стати на бік опозиції

Тягнибок закликає "не зливати" кількість депутатів, які готові стати на бік опозиції
Олег Тягнибок. Фото: glavcom.ua

Лідер "Свободи" Олег Тягнибок закликає не обговорювати питання наявності необхідної кількості голосів для конституційної реформи.

Про це він сказав журналістам у Верховні Раді, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Маємо делікатну ситуацію. Коли опозиція помилково озвучує, що є голоси більшості то це тільки спонукає більшість робити все, щоб таких голосів не було. Краще цю тему до моменту голосування взагалі не проговорювати. Ми вже маємо поганий прецедент з приходом Януковича до Верховної Ради. Тоді ми мали голоси для прийняття законів про звільнення від кримінальної відповідальності, а прихід президента переламав ситуацію і ми опинилися в не дуже приємній ситуації",- зауважив "свободівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В урядовому кварталі побільшало силовиків - чекають на ходу "євромайданівців"

Тягнибок також пояснив, що в країні зараз потрібні вибори не тільки Верховної ради, але й президента.

"Сьогодні було б найкраще швиденько проголосувати по конституційній реформі, зміни та доповнення до закону про звільнення від кримінальної відповідальності учасників мирного протесту, а також заслухати звіт генпрокурора. Треба також робити відповідні кроки по ліквідації п'ятої колони", - пояснив нардеп.

Лідер "Свободи" також заявив, що треба зробити все можливе, аби не дати реалізувати московський сценарій щодо розвалу України.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок закликає "не зливати" кількість депутатів, які готові стати на бік опозиції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі