субота, 22 вересня 2012 03:12

Тягнибок: Друга хвиля кризи зачепить олігархів. А простим людям буде кінець

Тягнибок: Друга хвиля кризи зачепить олігархів. А простим людям буде кінець
Олег Тягнибок знає, як покращити економічну ситуація в країні. Фото: www.vremia.ua

Економічну ситуацію в країні можна покращити тільки змінивши владу.

Про це в ефірі телеканалу "Інтер" сказав лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Відповідаючи на запитання, чи зачепить Україну друга хвиля світової фінансово-економічної кризи, Тягнибок наголосив: "Друга хвиля кризи зачепить олігархів, які сьогодні забрали до рук всі матеріальні багатства країни. А людям буде просто кінець".

Натомість, він запевнив, що "Свобода" має чіткий план економічних законів, проектів законів, які партія планує реалізовувати з партнерами у наступній Верховній Раді.

"Перше – це закон про стратегічні підприємства, про заборону приватизації стратегічних підприємств, особливо що стосується  енергорозподільчих компаній, - розповів Тягнибок, - Сьогодні ці компанії вже у приватних руках. Вже завтра те, чи у вас горітиме світло у кімнаті, чи буде текти вода з-під крану, буде залежати не від держави, не від місцевої влади, а від конкретної фізичної особи, від олігарха".

Крім того, наголосив лідер ВО "Свобода", партія запропонує закон, який пролонгує приватизацію землі сільськогосподарського призначення, продовжить мароторій на продаж цієї землі.

"Ми не проти приватизації землі, але приватизовуватися може земля під об'єктами нерухомості, присадибна земельна ділянка, пай, але не земля сільськогосподарського призначення", - переконаний політик.

Він додав: "Ми однозначно розпочнемо процес розторгнення Харківських угод і паралельно має бути закон про енергетичну безпеку України".

Також Тягнибок розповів, що має намір примусити повернути з офшорних зон власність і кошти України.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок: Друга хвиля кризи зачепить олігархів. А простим людям буде кінець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі