середа, 25 грудня 2013 11:42

Тут вже включилась звіряча ненависть влади - Ар'єв про побиття Чорновол

Тут вже включилась звіряча ненависть влади - Ар'єв про побиття Чорновол
Володимир Ар'єв Фото: tyzhden.ua

Найбільшою небезпекою в Україні є те, що факт побиття журналістки Тетяни Чорновол може призвести до створення українцями організацій народної самооборони.

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua повідомив народний депутат України Володимир Ар'єв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорновол знадобиться мінімум три операції - Пашинський

"Тут вже включилась звіряча ненависть з боку влади і бажання помститися. Тобто раціональності тут вже не має. Є тільки тваринні, мерзотні емоції з боку тих, хто організував це побиття", - сказав парламентар.

За словами Ар'єва, останні події свідчать -  "банда, яка перебуває тимчасово" при владі в Україні, показує всім, що "плювати вони хотіли на вимоги людей". "Але мститися вони будуть за вихід на Майдан, за активну громадянську позицію. Мститися вони будуть за будь-яких обставин", - додав нардеп.

"І це свідчить не тільки про випадок з Тетяною Чорновол. А напади в Криму? А вбивство активіста Майдану? Це свідчить про те, що ця банда не думає до чого це призведе. А призведе це все до того, що народ почне робити організації самооборони без політиків. І це найбільш небезпечно, тому що це перетворить країну в хаос", - заявив нардеп.

Також парламентар прокоментував доручення президента України Віктора Януковича міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку щодо термінового вжиття всіх необхідних заходів для розслідування побиття журналістки.

"Коли зник Гія Гонгадзе, то принаймні була якась видимість роботи. А так, фактично Янукович  доручив замовникам нападу знайти виконавців. І ми вже бачили, як розслідувалося побиття людей на Майдані, що ігнорувалися всі процесуальні норми. Що влада навіть не робила вигляду, що розслідує звіряче побиття. Думаю, так само буде і зараз. Тому що правоохоронної системи в Україні просто більше не існує як такої", - додав Ар'єв.

Зараз ви читаєте новину «Тут вже включилась звіряча ненависть влади - Ар'єв про побиття Чорновол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі