пʼятниця, 15 лютого 2008 13:45

Турчинов: Звинувачення Балоги в адресу БЮТ є "безпідставними, нахабними і брехливими"

Турчинов: Звинувачення Балоги в адресу БЮТ є "безпідставними, нахабними і брехливими"
Звинувачення глави Секретаріату президента Віктора Балоги на адресу БЮТ є "безпідставними, нахабними і брехливими". Про це сьогодні на брифінгу заявив перший віце-прем"єр-міністр Олександр Турчинов, коментуючи тези про зрив коаліційних домовленостей БЮТ, зокрема по голосуванню за проект закону про держзакупівлі, озвучені керівником Секретаріату.

Турчинов також підкреслив, що народний депутат від БЮТ Андрій Кожемякін відмовився представляти раніше узгоджений з Секретаріатом президента законопроект в парламенті в зв"язку з появою інформації "про намір спекулювати на цьому питанні".

При цьому віце-прем"єр не уточнив, хто саме збирався це робити. Турчинов також нагадав, що раніше БЮТ підтримав законопроект Секретаріату президента про внесення змін до тендерного законодавства, що передбачає збільшення повноважень Тендерної палати.

За його словами, під цим документом поставили свої підписи від БЮТ – Кожемякін, від НУ-НС – Роман Зварич і від Секретаріату Президента – Олександр Шлапак. Проте після цього законопроект був знятий з розгляду Секретаріатом президента без жодних пояснень, зазначив Турчинов.

Він повідомив також, що БЮТ має намір ініціювати створення робочої групи за участі представників всіх фракцій парламенту для розробки змін в тендерне законодавство. Турчинов відзначив, що ця робота, на його думку, може об"єднати як коаліцію, так і опозицію, повідомляє "5 канал".

Зараз ви читаєте новину «Турчинов: Звинувачення Балоги в адресу БЮТ є "безпідставними, нахабними і брехливими"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі