середа, 28 квітня 2010 18:04

Турчинов побачив репресії на дії Тимошенко

Турчинов побачив репресії на дії Тимошенко

Чинна влада швидко перетворюється на тоталітарний режим, заявляє БЮТівець Олександр Турчинов.

"Репресії - це єдина відповідь всіх режимів на дії опозиції", - сказав він, коментуючи заяву прем'єра Миколи Азарова на адресу Юлії Тимошенко.

"Це все пусті звинувачення, мета яких відволікти увагу громадськості від зради, пов'язаною з угодою про Чорноморський флот РФ і тих проблем, з якими уряд Азарова не може впоратись", - додав Турчинов, повідомляє прес-служба БЮТ.

На його думку, всі ці заяви - це "димова завіса, мета яких, спираючись на безглузді цифри, розв"язати репресії проти своїх політичних опонентів".

Він додав, що 100 млрд., про які говорив Азаров, - це майже 50% всього бюджету України.

Турчинов зазначив, що "соціальні прожекти" Партії регіонів досі не виконані, а замість підвищення пенсій відбувається затримка з їх виплатою.

Він також заявив, що владою побудована потужна репресивна машина, яка працює на виконання політичних замовлень.

Турчинов зазначив, що Генпрокуратура - єдиний орган, склад якого фактично не змінився після обрання Януковича, "і не змінився саме тому, що і раніше працював на замовлення Партії регіонів".

"Додайте сюди МВС, СБУ, податкову та деморалізовану судову владу", - сказав він.

"Якби були реальні проблеми з нецільовим використанням коштів чи зловживаннями, то, безумовно, були б відкриті справи ще в минулому році, коли уряд безпосередньо працював і всі економічні та соціальні програми реалізовувались", - сказав Турчинов.

У середу Азаров пригрозив кримінальною відповідальністю Тимошенко та її урядовцям.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов побачив репресії на дії Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі