середа, 14 грудня 2011 08:27

Турчинов обізвав Гриценка штрейкбрехером, який заважає

Турчинов обізвав Гриценка штрейкбрехером, який заважає

Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов вважає лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка "штрейкбрехером, який заважає єдності опозиції".

Зокрема, в ефірі 5 каналу Турчинов заявив, що вихід "Громадянської позиції" з Комітету опору диктатурі доводить, що Гриценко діє за сценарієм, написаним в Адміністрації президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко обізвав КОД Комітетом опори диктатури і вийшов із нього

"Слова Гриценка я вважаю просто аморальними, тобто людина пішла за сценарієм Банкової", - зазначив бютівець.

На його переконання, сьогодні існує замовлення влади на розкол опозиції.

"На сьогоднішній день, крім Гриценка, всі політичні партії, які входять до Комітету опору диктатурі, не пішли на поводу в Адміністрації президента, не пішли на поводу Януковича, а продовжують перебувати разом, продовжують реальну боротьбу", - додав політик.

Опозиціонер нагадав, що є рішення Комітету опору диктатурі, всіх партій, що входять до нього, про висунення єдиних кандидатів і про те, щоб "разом протистояти диктатурі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція розпочала формування єдиного списку на вибори

"Більше того, я переконаний, що якщо ми зможемо зберегти єдність опозиції, незважаючи на заяви таких штрейкбрехерів, ми зможемо перемогти на виборах", - підкреслив Турчинов.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов обізвав Гриценка штрейкбрехером, який заважає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі