субота, 20 жовтня 2012 03:04

Третьяков: Я слухаю Єфремова, і мені хочеться плакати

Третьяков: Я слухаю Єфремова, і мені хочеться плакати
Олександр Третьяков. Фото: ru.tsn.ua

Народний депутат Олександр Третьяков вважає, що керівник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов перебільшує значення реформ, проведених партією.

Про це він заявив під час програми "Шустер.live".

"2, 5 роки при владі були ті, які сьогодні в опозиції, вони тоді були при владі, і 2,5 року Партія регіонів. У березні 2010 року ми прийшли, практично 2,5 роки ми при владі. Що ми отримали? .. 99 рік, перед тим як ми прийшли до влади: падіння національної валюти, дефляція в 2 рази, це все ваші заощадження відразу в два рази стали дешевшими, інфляція за рік в країні 22% і 16% падіння ВВП", - розповів він.

Крім того, на його думку, навіть у часи воєн не було такої складної економічної ситуації: "Шановні, такої катастрофи не було навіть під час Великої, або Другої, як зараз називають, Світової війни і не було такого при ропаді Радянського союзу. Це зробили ті колеги, які сьогодні говорять, що вони будуть працювати краще".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Удару" варто підписати угоду з "Батьківщиною", бо інакше переможе ПР - експерт

За його словами, влада "зіткнулася з речами, які потрібно було поправляти". Також він повідомив, що "неподобство, яке було в державі усунули, і сьогодні є вертикаль влади і вона працює злагоджено". "Ми живемо за законами 67-63 років, так от ми за два роки прийняли стільки законів, скільки за попереднє всі роки існування парламенту щодо реформування законодавчої бази не було прийнято", - підкреслив він.

У свою чергу, Третьяков сказав Єфремову: "Я, от, Вас слухаю, займаюся зараз мажоритарним округом, і мені хочеться плакати. Поїхали завтра зі мною. Мажоритарний округ у м. Києві".

"І давайте людям реально розповімо, що Ви поліпшили. Я правду кажу, чи Ви не знаєте, чи Вам потрібно було обиратися, наприклад, по Києву, по столиці Україні? Місто, яке повинно бути найбагатшим в Україні, у якого вилучається 7 млрд бюджету .. і йде в одне дуже гарне місто, яке я теж поважаю, в Донецьк", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівець": "Влада кинула всі свої ресурси на мажоритарну кампанію"

Зі свого боку, Єфремов відповів опоненту: "Або я напевно, нічого не бачу в цій ситуації, або напевно в Києві не будуються нові об'їзні магістралі, напевно не будуються нові шляхопроводи, напевно не вирішуються ті проблеми, які не вирішуються".

Зараз ви читаєте новину «Третьяков: Я слухаю Єфремова, і мені хочеться плакати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі