пʼятниця, 30 січня 2009 16:34

Тисячі прибічників благають Януковича перейти до агресії

Партія регіонів не має наміру поки проводити акції протесту, оскільки вони можуть привести до некерованої ситуації. Про це народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко сказала на прес-конференції в Донецьку в п"ятницю.

Нагадаємо, що 18 березня закінчується 100-денний термін, який лідер Партії регіонів Віктор Янукович дав уряду Юлії Тимошенко на виведення країни з кризи. Тоді Янукович заявив, що у випадку, якщо Україна залишиться у тяжкому становищі, Партія регіонів виведе людей на вулиці.

"Насправді, не хочеться зараз говорити про акції протесту, тому що всі ми розуміємо, що це крайній захід і натовп - це дуже важкокерована річ і дійти можна до найстрашніших наслідків. Хоча ми не приховуємо, що море листів і в електронній формі, і в звичайній отримують "регіонали" - будь-які організації від обласних до центрального штабу на Липській, 10 - про те, що люди готові самі прийти і брати участь у мітингах. І вони запевняють у безповоротній своїй підтримці агресивної позиції, якщо таку проявить партія", - сказала Бондаренко.

За її словами, в партії чудово розуміють, що "ситуація буде просто некерованою".

"Тому у зв"язку з тим, що багато хто нас закликає до таких агресивних методів ведення політичної боротьби, з цим все-таки потрібно бути обережніше. Ми все-таки прихильники легітимних законних заходів", - сказала Бондаренко, пише Обком.
Зараз ви читаєте новину «Тисячі прибічників благають Януковича перейти до агресії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі