понеділок, 29 жовтня 2012 10:29

"Тиск на членів комісій був колосальний" - кияни не поспішають обирати соратників Черновецького

Автор: Фото: ru.tsn.ua
  Олесь Довгий брав участь у парламентських виборах як самовисуванець
Олесь Довгий брав участь у парламентських виборах як самовисуванець

Лідер партії "За Україну" В'ячеслав Кириленко заявив, що його соратниця Ксенія Ляпіна впевнено перемагає на 216-му окрузі в Києві.

"Наша Ляпіна по 216-му має відрив зараз 1330 голосів. Всю ніч тиск на членів комісій з боку людей кандидата від влади Супруненка колосальний", - повідомив він у своєму Twitter.

Наразі на сайті ЦВК Супруненко випереджає Ляпіну на 250 голосів за даними 14,86% опрацьованих бюлетенів. В окрузі Олеся Довгого опрацьовано менше 20% протоколів.

Така мала кількість підрахованих голосів частково підтверджує заяву "Батьківщини" про саботаж підрахунку голосів у 214-му та 216-му округах Києва (Дніпровський та Дарницький райони).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Губернатор Черкащини дав наказ "валити" перемогу опозиціонера на окрузі

За інформацією спостерігачів від опозиції, членам виборчих комісій надійшла вказівка не здійснювати підрахунок голосів за кандидатів-мажоритарників, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

За словами Юрія Одарченка, керівника Київського виборчого штабу опозиції, саботаж підрахунку голосів почався після появи інформації про перевагу голосів на користь кандидатів від опозиції Ксенії Ляпіної (216-й округ) та Віктора Чумака (214-й округ).

Головними конкурентами опозиціонерів за цими округами є екс-секретар Київради Олесь Довгий і нардеп від ПР, родич екс-мера Черновецького, Олександр Супруненко. Обидва були активними членами "молодої команди" колишнього мера столиці.

Зараз ви читаєте новину «"Тиск на членів комісій був колосальний" - кияни не поспішають обирати соратників Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі