неділя, 10 січня 2010 12:20

Тимошенко знову пообіцяла долар по 6,5 грн після виборів

Тимошенко знову пообіцяла долар по 6,5 грн після виборів
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко знову заявляє, що через кілька місяців після виборів президента в країні курс гривні зміцниться і складе не більше 6,5 грн / за $ 1. 

Про це вона сказала в Кременчуці під час ефіру телекомпанії "Візит", передає агентство "Інтерфакс-Україна". 

"За два-три місяці після виборів курс гривні буде не дорожчИМ ЗА 6,3 - 6,5  за долар, гривня буде поступово зміцнюватись", - підкреслила глава уряду. 

При цьому вона додала, що курс 8 грн / $ 1 - "це ще одна технологія доведення до абсурду всіх кризових явищ". "Тільки НБУ на 64% здешевив гривню, в інших країнах це складає від 15 до 35%. Це абсолютний рекорд в світі", - зробила акцент Тимошенко. 

"Всі економічні передумови не можуть говорити про те, що курс гривні не може бути 6 з копійками гривень за долар", - зазначила прем"єр. 

Раніше Тимошенко неодноразово заявляла, що економічно обгрунтованим є курс гривні до долара 6-6,5 грн / $ 1, максимум 7 грн / $ 1, тоді як офіційний курс гривні НБУ з початку 2009 року становив 7,7 грн / $ 1, при цьому Нацбанк утримує реальний курс від подальшого падіння валютними інтервенціями і адміністративними методами. 

Офіційний курс на сьогодні 7,985 грн / $ 1. 

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знову пообіцяла долар по 6,5 грн після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі