пʼятниця, 28 червня 2013 10:00

Тимошенко висловила співчуття Конституції України

Тимошенко висловила співчуття Конституції України
Фото: news2000.com.ua

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко привітала українців з Днем Конституції.

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Сьогодні в мене складні почуття. Уперше в цей день мені нікого не хочеться вітати із святом. Навпаки, виникло бажання висловити всім нам, а головне — нашій Конституції, глибоке співчуття. І для цього є всі підстави", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, за її словами, "Гарант Конституції принижує та попирає її з особливим натхненням".

"Конституційний суд — ім'ям України — освячує своїми рішеннями найбрутальнішу та найцинічнішу наругу над нею. Конституцію не поважають, її положень не дотримуються ані депутати, ані міністри, ані чиновники. Громадяни вже просто не вірять у її силу. Але я вирішила сьогодні всіх нас усе ж таки привітати, бо наша Конституція, попри все, у нас є", - додала вона.

"Тому, поки в нас є наша Конституція, поки її не понівечили і не підлаштували під себе сучасні політичні вандали, це свято Конституції — є Днем потенційних можливостей нашої країни. І тільки від нас залежить, чи будуть вони реалізовані. Конституція — це совість держави. І поки ми не навчимося жити в злагоді із совістю, ми не отримаємо державу, яка поважатиме всіх нас, своїх громадян", - резюмувала Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко висловила співчуття Конституції України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі