вівторок, 25 листопада 2008 11:02

Тимошенко вирішила будувати дороги за рахунок водіїв

Кабінет міністрів України пропонує збільшити у три рази ставки податку для автомобілів для перевезення не менш як 10 осіб та легкових автомобілів. Про це йдеться в зареєстрованому у парламенті урядовому законопроекті N3404 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо податку з власників транспортних засобів)".

Проектом закону також пропонується перевести податок з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів із складу загальнодержавних податків і зборів (обов"язкових платежів) до складу місцевих податків і зборів, надавши органам місцевого самоврядування право встановлювати до визначених законом ставок податку підвищувальні коефіцієнти.

Як зазначено у пояснювальній записці, прийняття законопроекту обумовлюється необхідністю забезпечення належного фінансування будівництва автомобільних доріг у рамках підготовки до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 р. з футболу, створенням умов для підтримки галузей, що найбільш страждають від світової фінансової кризи, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вирішила будувати дороги за рахунок водіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі