четвер, 22 жовтня 2009 08:58

Тимошенко виділила Порошенку 63 мільйони

Тимошенко виділила Порошенку 63 мільйони

Уряд виділив 63 мільйона гривень на функціонування закордонних дипломатичних установ України.

Як повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ на своєму офіційному сайті, рішення про виділення цих коштів зі стабілізаційного фонду було ухвалене 21 жовтня.

"Виділення цих коштів дозволить стабілізувати нинішній критичний фінансовий стан закордонних дипломатичних установ, покриє статті видатків, які забезпечують життєдіяльність дипустанов, покращить умови праці та життя співробітників дипустанов", - зазначається у повідомленні.

"Суттєве покращення фінансової ситуації у закордонних дипломатичних установах також дозволить відновити ефективну діяльність по країні перебування, сприятиме забезпеченню позитивного іміджу України за кордоном", - вважають у міністерстві.

"Зазначені кошти також будуть спрямовані на забезпечення захисту прав громадян України за кордоном, зокрема, відкриттю генконсульства України в Едмонтоні (Канада), де проживає чисельна українська громада", - наголосила прес-служба.

Раніше Порошенко заявляв, що ситуація в МЗС жахлива і її треба рятувати.

"Ситуація в посольства х надзвичайно складна - обмежені телефонні дзвінки і не фінансуються видатки на пальне. Перший мій крок - це внесення змін до дерджбюджету, який зараз обговорюється у Верховній Раді. Це додаткові кошти, які будуть спрямовані на забезпечення діяльності МЗС", - зазначив міністр.

Нагадаємо, 9 жовтня 2009 року депутати підтримали кандидатуру Петра Порошенка на посаду міністра закордонних справ. "За" проголосувало 240 народних обранців.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко виділила Порошенку 63 мільйони ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі