середа, 08 грудня 2010 17:48

Тимошенко спрогнозувала, що дефіцит бюджету збільшиться утричі

Тимошенко спрогнозувала, що дефіцит бюджету збільшиться утричі

Лідерка БЮТ Юлія Тимошенко стверджує, що перерахування Нафтогазом 5,4 мільярдів доларів компанії РосУкрЕнерго втричі збільшить дефіцит бюджету.

Про це вона завила на брифінгу в середу.

"Перерахування таких фінансових ресурсів компанії РосУкрЕнерго призведе, як мінімум, до того, що будуть повністю розбалансовані державні фінанси і дефіцит бюджету, який сьогодні задекларований урядом на рівні 3%, буде, як мінімум, збільшений втричі", - сказала лідерка БЮТ.

Крім того, на переконання Тимошенко, після розрахунку НАК з РосУкрЕнерго, фінанси Нафтогазу також будуть розбалансовані, що, у свою чергу, приведе компанію до банкрутства, "і потім це стане основою до втрати Україною ГТС".

Разом з тим вона пообіцяла, що фракція БЮТ братиме участь у розгляді держбюджету.

"Ми будемо працювати. Опозиційний уряд буде вивчати кожну статтю доходів і видатків, і ми обов'язково дамо комплексну оцінку цьому бюджету в розрізі кожного напрямку використання грошей і кожної цифри. Ми обов'язково будемо пропонувати у бюджет 2011 року закласти витрати на чергові парламентські вибори, які згідно з Конституцією, мають відбутися у 2011 році", - зазначила лідер БЮТ.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко спрогнозувала, що дефіцит бюджету збільшиться утричі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі