неділя, 01 серпня 2010 15:32

Тимошенко радять позбавитись "кровосісь"

Тимошенко радять позбавитись "кровосісь"

Політолог Віктор Небоженко вважає, що зміна іміджу партії "Єдиний центр" піде їй на користь. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Віктор Балога нарешті зрозумів, що треба стримати свою політичну гординю і працювати в команді. Він усвідомлює, що самому йому не витягти "велику гру" і не зробити загальнонаціональну організацію без серйозних людей. Він поводиться правильно. Мені здавалося, що Балога – провінціал, який вважає, що київська "арена" легко підкорюється. Пройшло пару років, і він зрозумів, що треба рахуватися із певними обставини", - зазначив експерт.

За словами Небоженка, політолог Вадим Карасьов допоможе у розбудові партії. "Я вже не кажу про Ігоря Попова. Він дуже сильний технолог, добре розбирається у виборчих справах. У "Єдиного центру" великі плани. А сам Балога їх не може реалізувати", - пояснив він.

Політолог нагадав, що Попов та Балога разом працювали у Секретаріаті президента за часів Віктора Ющенка. "Карасьов теж там працював. Тобто, там збираються ті, хто дуже добре знає один одного. Тут немає ніяких несподіванок", - додав Небоженко.

Експерт впевнений, що Балозі "треба укрупнюватись". "Те саме має робити і та ж Тимошенко. Їй треба розігнати своїх, як любить говорити Азаров, "кровосісь", не соромитися і набрати нових людей", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко радять позбавитись "кровосісь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі