четвер, 18 червня 2009 08:20

Тимошенко погодилася на вибори Президента 17 січня

Тимошенко погодилася на вибори Президента 17 січня

Перший віце-прем"єр Олександр Турчинов не заперечує проти проведення чергових президентських виборів 17 січня 2010 року.

Про це він сказав в ефірі Шустер Live, відповідаючи на питання, чи підтримає БЮТ ідею про призначення виборів на листопад, яка обговорюється у парламенті.

"У мене немає бажань гратися з Конституційним Судом, гратися з секретаріатом президента. Вони хочуть, щоб трошки довше попрацював на посаді Віктор Андрійович – ну нехай трошки довше попрацює", - зазначив віце-прем"єр.

"Хочуть вони 17 січня проводити вибори, при чому розрахунок, що це зима, це важко, уряд не зможе увійти в зиму, зимою найбільш складні питання, нехай буде так, як вони хочуть. 17 січня, значить давайте проведемо вибори 17 січня", - сказав Турчинов.

Водночас він заявив, що БЮТ не створює передвиборчий штаб прем"єр-міністра Юлії Тимошенко.

"Ми на створюємо штаб, тому що ми змушені 99% відсотків часу віддавати на роботу в уряді. Наша агітація – це діяльність Кабміну", - сказав перший віце-прем"єр.

Турчинов спростував інформацію про те, що такий штаб створений і він його очолив.

На питання, чи може перший віце-премєр очолити штаб Тимошенко в разі його створення, він відповів: "Ніколи не кажи ніколи".

Як відомо, у секретаріаті президента наполягають на тому, що вибори мають відбутися 17 січня 2010 року.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко погодилася на вибори Президента 17 січня ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі