понеділок, 25 січня 2010 15:19

Тимошенко рекомендують поставити на чолі "України" одного з замів

Тимошенко рекомендують поставити на чолі "України" одного з замів
Рада національної безпеки і оборони рекомендує Кабінету Міністрів визначити на період до другого туру виборів Президента тимчасовим керівником поліграфічного комбінату "Україна" одного із заступників директора цього підприємства. Про це сказала секретар РНБО Раїса Богатирьова на брифінгу.

"РНБО ухвалила рішення, яке звучить таким чином: "Кабінету Міністрів визначитися з тимчасовим керівництвом комбінату на період до проведення другого туру президентських виборів з числа кандидатур, які на сьогоднішній день є заступниками директора цього підприємства і які мають відповідну кваліфікацію, високий професійний рівень і мають доступ до державних таємниць", - сказала вона.

Богатирьова підкреслила, що ця кандидатура повинна бути узгоджена зі Службою безпеки України.

Вона також повідомила, що буде створена контрольна група з представників уряду, апарату РНБО і СБУ для контролю за рішеннями, які були прийняті на засіданні РНБО щодо ситуації навколо поліграфкомбінату "Україна".

Нагадаємо, у понеділок РНБО проводив засідання щодо ситуації з поліграфкомбінатом.

Раніше депутат Ради від ПР Василь Горбаль повідомив про спробу захоплення невідомими комбінату вранці у понеділок, а міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повідомив, що міліція затримала за непокору їй 22 чоловік під час силових дій, що відбувалися на поліграфкомбінаті.

Він заявив, що вони перешкоджали новому директорові комбінату Володимиру Хомку приступити до обов"язків.

При цьому у понеділок після відпустки на роботу вийшов директор комбінату Валентин Музика, передають "Українські новини".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко рекомендують поставити на чолі "України" одного з замів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі