вівторок, 06 травня 2008 14:00

Тимошенко поставила ультиматум облгазам

Тимошенко поставила ультиматум облгазам
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко пригрозила облгазам виставити їх на повторний продаж, якщо вони протягом місяця не погасять перед підприємством "Газ Україна" борги.

"Я доручаю Міністерству палива і енергетики, НАК "Нафтогаз України", Фонду держмайна, Міністерству економіки: якщо протягом місяця не будуть закриті борги, за які несе відповідальність облгаз, я прошу починати процедуру банкрутства", - сказала вона у вівторок в Києві на нараді з керівниками областей, присвяченій розрахункам за газ.

Тимошенко також доручила підготувати законопроект, який передбачатиме тимчасове призначення керівника від держави в облгаз до завершення процедури його банкрутства і повторної приватизації.

Прем"єр також зажадала підготувати до наступного тижня законопроект, в якому вказати терміни і відповідальність за не забезпечення споживачів газовими лічильниками, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко поставила ультиматум облгазам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі