четвер, 31 березня 2011 15:27

Тимошенко подарувала Турчинову план

Тимошенко подарувала Турчинову план

Юлія Тимошенко на день народження подарувала своєму заступнику Олександру Турчинову "План Дій в екстремальних умовах".

Про це вона написала у своєму Twitter.

"Сьогодні День народження у Саші (Турчинова). Мій справжній та щирий друг через все життя. Подарувала йому новий План Дій в екстремальних умовах", - написала вона.

Водночас вона зауважила, що її подарунок – не такий оригінальний як той, що отримав президент Віктор Янукович у Брунеї.

"Президенту в Брунеї подарували довгоносу брунейську мавпу, мій подарунок Турчинову на фоні цього виглядає менш оригінально:))))", - жартує екс-прем'єр.

"Януковича по приїзду з Брунею треба запитати, яка там столиця? Ставлю iPad, що з першого разу не вимовить:) Бандар-Сері-Бегаван", - додала Тимошенко.

Нагадаємо, що президент України Віктор Янукович під час візиту до Брунею заговорив англійською.

Після відвідування Музею королівських регалій, Янукович заглянув у торговельний ларьок, де вибрав собі альбом з фотографіями країни. Він коштував 20 брунейских доларів, що становить близько 18 американських доларів.

Покупку оплатив президентський протокол.

Але поки вони розраховувалися, Янукович простягнув руку до іграшки - довгоносої мавпи. Цей вид живе тільки в Брунеї і є справжнім надбанням країни.

"Хау мач?" – запитав англійською президент.

"Оу, зис із презент", - зрадів продавець і одразу простягнув мавпочку Януковичу.

Той спочатку розгубився, відмовився, але потім прийняв подарунок. А один із представників української делегації припустив: "Напевно, подарунок онуку".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко подарувала Турчинову план». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі