неділя, 31 січня 2010 15:13

Тимошенко перетворить олігархів на звичайних бізнесменів

Тимошенко перетворить олігархів на звичайних бізнесменів

Кандидат в президенти, чинний прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що після її перемоги на президентських виборах олігархи стануть звичайними бізнесменами, які підпорядковуватимуться загальним правилам ведення бізнесу.

"Вони стануть простими бізнесменами, які працюватимуть на загальних правилах, однакових для всіх. Вони будуть підпорядковані закону, а не праву хабара. І саме головне треба знати, що олігархія це не бізнес, це використання політики для того, щоб ресурси держави направляти в розвиток окремих родин, а не кожного громадянина України", - сказала Юлія Тимошенко в інтерв"ю 5 каналу.

За її словами, олігархія, як влада та політична формація, яка тримається на грошах і бажанні "брати, брати, брати можливості України, як бізнес" не сумісна ні з демократією, ні з нормальним розвитком економіки, ні зі зміцненням енергетичної незалежності, повідомляє прес-служба Тимошенко.

"А як наслідок, вона не сумісна зі зміцненням незалежної держави", - додала вона.

"Не плутайте великий бізнес з олігархією. Це не те саме. Великий бізнес, як і маленький, так і середній, мусить жити по однаковим законам, по однаковим правилам і не мати можливості вершити політику на користь своїх надприбутків. Тут треба чітко розділити, але питання не тільки в тому, що нам потрібно зробити, доробити те, що ми не зробили в 2005 році. Тобто усунути клани від влади в державі. Це ще і інша складова. Інша складова в тому, що маріонетка, яку вони виставляють зараз вперед, власне рухають його, як свого єдиного кандидата в Президенти Януковича, це ще і небезпечна людина, тому що вона сповідує жорстко антиукраїнську політику, жорстко антиукраїнські дії", - підкреслила Юлія Тимошенко.

Кандидат в президенти вважає, що її головний конкурент на президентських виборах "не соромиться говорити публічно, не соромиться оголошувати це, як головну концепцію свого життя політичного".

"Саме головне, що це сьогодні мусить стати просто потужним сигналом для консолідації всіх демократичних, патріотичних сил України. От що я хочу, щоб зараз почули", - підкреслила чинний прем"єр.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко перетворить олігархів на звичайних бізнесменів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі