субота, 24 січня 2009 19:29

Тимошенко обізвала Фірташа "раковою пухлиною"

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко звинувачує Дмитра Фірташа в тому, що він недодавав споживачам 40% газу під час газової кризи.

Про це вона сказала в програмі Шустер Live на телеканалі Україна

"Така ракова пухлина, як пан Фірташ, він ще проник в наші газопостачальні організації, які до буквально кожної людини доводять газ, - в облгази. За його заявою, 75% облгазів таємно в 2007 році, коли не наш уряд працював, вони скупили повністю", - сказала Тимошенко.

"Ми зіштовхнулися з такою проблемою: коли почалася газова криза відбулося так, що, коли ми поставляли повний об"єм газу в облгази Фірташа, то до населення він доводив приблизно на 40% менше газу, аніж ми давали", - відзначила прем"єр.

"Це означає, що недоопалювались батареї, це означає що не догрівалася гаряча вода. Це означає, що бюджетні установи, школи, лікарні та інші організації залишилися без тепла, а іноді і без достатнього об"єму гарячої води. Навіть лікарні", - обурилася Тимошенко.

"Коли ми це з"ясували, було вже дуже пізно, оскільки цей газ віддавався через офшорні компанії на спеціальні продажі. На жаль, не під час роботи нашого уряду, облгази потрапили у власність до таких приватних власників, як Фірташ", - сказала вона.

"До речі, те, що в Дніпропетровську стався вибух газу - це якраз ще один такий приватний облгаз, який довів до такого стану всю систему технічного забезпечення подачі газу", - відзначила Тимошенко.

Цензор.нет

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко обізвала Фірташа "раковою пухлиною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі