вівторок, 19 червня 2012 18:36

Тимошенко не обов'язково бути на суді у справі ЄЕСУ - "нунсівець"

Тимошенко не обов'язково бути на суді у справі ЄЕСУ - "нунсівець"
"Нунсівець" Юрій Гримчак вважає Держпенітенціарну службу непослідовною. Фото: radiosvoboda.org

"Нунсівець" Юрій Гримчак вважає Держпенітенціарну службу непослідовною. Так Gazeta.ua він прокоментував заяву ДптС про те, що екс-прем'єра Юлію Тимошенко викликають 25 червня до суду для участі у розгляді справи ЄЕСУ.

"Як заслуховувати апеляцію без Тимошенко – будь ласка, немає питань. А от касацію – не можна. Хоча саме касація досить часто розглядається без участі підсудного. Що стосується присутності на розгляді справи ЄЕСУ, то якщо людина знаходиться в лікарні, згідно нашого законодавства, вона може не бути у суді", - зазначив депутат.

"Я сьогодні читав інтерв'ю лікаря, яка лікувала Тимошенко, у російському виданні. Її запитали: чи може Юлія Володимирівна брати участь у судовому засіданні? Лікар відповіла: коли я за нею спостерігала, то ні", - наголосив Гримчак.

Коментуючи заяву ДптС про те, що медична комісія рекомендувала створити належні й особливо комфорті умови для перебування Тимошенко у приміщенні суду, "нунсівець" зауважив, що не відомо, про яких лікарів іде мова.

"От у нас у справі Юрія Луценка теж є медична комісія, яка півроку мовчала про те, що його заразили гепатитом. Чому Тимошенко вимагає, аби її лікували німецькі лікарі? Бо у нас немає довіри до наших бюджетних лікарів. І справа не в їхній кваліфікації – вона висока. Питання в тому, що це люди, які залежні від влади. Тому інколи роблять такі речі, які зрозуміти неможливо. Проблема саме в цьому", - підкреслив він.

Політик додав, що 25-26 червня також будуть проходити засідання Європарламенту, що не оминуть увагою представники Партії регіонів у своїх коментарях щодо касації у справі Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не обов'язково бути на суді у справі ЄЕСУ - "нунсівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі