четвер, 16 жовтня 2008 11:15

Тимошенко не дозволила Васюнику виступити перед журналістами

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко відмовилася дати слово своєму заступнику Івану Васюнику, який хотів виступити на початку засідання Кабінету міністрів у присутності журналістів.

Коли прем"єр закінчувала своє вступне слово, Васюник підняв руку з тим, щоб також виступити. Однак Тимошенко проігнорувала цей жест віце-прем"єра.

"Я хочу подякувати засобам масової інформації і прошу перейти в сусідній зал", - сказала Тимошенко, звертаючись до журналістів, які залишилися на своїх місцях, очікуючи репліки Васюника.

"Усі, хто хоче потім взяти інтерв"ю у міністрів, у представників секретаріату – ви можете це зробити в сусідній кімнаті. Шановні друзі, я дякую всім і прошу не порушувати роботу", - повторно звернулася Тимошенко до журналістів.

Зрештою, Васюник так і не виступив у присутності преси. За словами представників служби віце-прем"єра, він збирався взяти слово у зв"язку з поточною політичною ситуацією та економічною кризою.

Після початку кризи, 2 вересня, Васюник двічі виступав після Тимошенко у присутності журналістів перед початком Кабміну, чим дратував прем"єр-міністра, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не дозволила Васюнику виступити перед журналістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі