пʼятниця, 23 листопада 2012 16:54

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко називає "брехнею", що через борги ЄЕСУ уряд не виплачує пенсії

Тимошенко називає "брехнею", що через борги ЄЕСУ уряд не виплачує пенсії
Фото: gazetavv.com

Юлія Тимошенко вимагає негайного спростування брехні, яку вчора розповсюдили основні телеканали, про те, що нібито Кабінет Міністрів Миколи Азарова не може виплатити пенсії лише тому, що є судове рішення про, так звані, "борги ЄЕСУ" перед Міністерством оборони РФ.

Про це під час брифінгу в Харкові повідомив захисник лідера української опозиції Сергій Власенко, повідомляє прес-служба БЮТ.

Він продемонстрував журналістам копію документу, у якому йдеться, що КМУ не несе жодної відповідальності за дії ЄЕСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держобвинувач не бачить підстав для закриття справи Тимошенко по ЄЕСУ

„Кабінет Міністрів України державних гарантій за „ЄЕСУ" не надавав, а тому не несе відповідальності за дії суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності", - процитував документ Власенко.

„Листи прем'єр-міністра України 1996 року, на які посилаються представники позивачів, не є державними гарантіями. Це – позиція Кабінету Міністрів Азарова", - наголосив захисник Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо закон про референдум запрацює, ми втратимо Конституцію як основу держави" - експерт

Він також додав, що в Україні не існує жодного судового рішення, яке вступило б в законну силу по гарантіях ЄЕСУ.

„Провладні канали розповсюджують брехню, що нібито справа, яка зараз розглядається в Харкові, має якесь відношення до справи по гарантіях ЄЕСУ перед Міністерством оборони РФ. Це – повна нісенітниця і брехня. Жодного відношення справа по гарантіях ЄЕСУ не має до тих питань, які розглядає Київський райсуд Харкова", - наголосив Власенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко називає "брехнею", що через борги ЄЕСУ уряд не виплачує пенсії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі