пʼятниця, 23 листопада 2012 15:43

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Суд над Тимошенко у справі ЄЕСУ знову перенесли

Суд над Тимошенко у справі ЄЕСУ знову перенесли
Фото: radiosvoboda.org

В судовому засіданні по справі про зловживання корпорації "Єдині енергетичні системи України (ЄЕСУ) у відношенні екс-прем'єра Юлії Тимошенко оголошено перерву до 10:00 18 грудня через відсутність обвинуваченої.

"Суд ухвалив вважати неможливим розгляд справи за відсутності підсудної Юлії Тимошенко та її захисника Тимошенко Євгенії (дочка Тимошенко - ред.). Оголосити перерву в судовому засіданні до 10.00 18 грудня", - йдеться в постанові, оголошеному суддею Костянтином Садовським на засіданні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше по справах Луценка суддя відмовився підписувати вирок — адвокат екс-міністра

Садовський зазначив також, що подане клопотання про закриття кримінальної справи буде розглянуто на відповідній стадії судового процесу. Це 11 засідання суду по справі ЄЕСУ, яке переноситься через відсутність Тимошенко.

Попереднє засідання по справі відбулося 19 квітня цього року без Тимошенко. З того часу суд неодноразово відкладав початок розгляду справи по справі у зв'язку з тим, що Тимошенко відмовлялася брати участь у засіданні через стан здоров'я, навіть в режимі відео-конференції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" про опозицію: "Це провокатори! Вони поводять себе як зграя"

Печерський районний суд Києва 11 жовтня 2011 засудив Тимошенко до семи років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009 році. Вона відбуває покарання в Качанівській виправній колонії в Харкові з кінця грудня 2011 року, з травня 2012 проходить курс лікування в одній з харківських лікарень.

Зараз ви читаєте новину «Суд над Тимошенко у справі ЄЕСУ знову перенесли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі