вівторок, 25 січня 2011 14:20

Тимошенко нагадали, як вона "замазана" дружбою з Януковичем

Тимошенко нагадали, як вона "замазана" дружбою з Януковичем

"Нунсівець" Ярослав Кендзьор заперечує, що Партія регіонів фінансує "За Україну!". Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Всі пам'ятають, хто найбільше і найближче контактував із Партією регіонів. Не Арсеній Яценюк, і не В'ячеслав Кириленко у вересні 2008 року цілий місяць невтомно працювали з "регіоналами", щоб прийняти законодавство, яке по суті руйнувало Україну. Тоді не вони були за крок до створення єдиної спільної конституційної більшості. Не Яценюк і Кириленко весною 2009 року готували нову Конституцію, яка б поділила владу в країні на двох – на Тимошенко і Януковича. Останньому вистачило розуму зректися союзу із Юлією Володимирівною. Більше в категорії тих, хто називає себе національними демократами, немає партій, які б були так замазані своєю дружбою і союзами з "регіонами", як Тимошенко", - зазначив депутат.

За словами Кендзьора, лідеру "Батьківщини" треба було б зрозуміти, що люди починають мислити і аналізувати всю її діяльність. "Ми ж не можемо мати за ідіотів представників Партії регіонів. Навіщо їм потрібно, щоб ми полоскали їх і керівництво держави у будь-якій ситуації? Це цілковитий абсурд. Але заява Тимошенко – в її стилі. Вона думає і діє по принципу: Чим безглуздіша брехня, тим її легше ковтне загал", - наголосив він.

Нагадаємо, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко натякнула, що Арсеній Яценюк та В'ячеслав Кириленко, які у День Соборності робили альтернативний мітинг на Контрактовій площі, є проектом Партії регіонів та отримують від них гроші .

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко нагадали, як вона "замазана" дружбою з Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі