вівторок, 25 січня 2011 13:57

Яценюк запропонував Тимошенко юридичну допомогу

Яценюк запропонував Тимошенко юридичну допомогу

Арсеній Яценюк порадив Юлії Тимошенко, аби та звернулася до суду загальної юрисдикції з позовом про скасування постанови про порушення проти неї кримінальної справи.

Як повідомляє прес-служба "Фронту змін", у відповіді першого заступника генерального прокурора України Рената Кузьміна на депутатський запит народного депутата України, лідера "Фронту змін" Яценюка говориться про те, що Генеральна прокуратура України вважає законною порушену кримінальну справу проти Юлії Тимошенко.

"Підстав для вжиття заходів прокурорського реагування та закриття кримінальної справи відносно Тимошенко Ю.В. на даний час не вбачається", - відповів Яценюку Кузьмін.

"Після такої реакції Генпрокуратури у БЮТ залишається єдиний шлях – суд. Я пропонував би юристам Юлії Тимошенко звернутися до суду загальної юрисдикції з позовом про скасування постанови про порушення кримінальної справи. Якщо буде потреба, юристи "Фронту змін" готові надати свою допомогу", – заявив Яценюк.

Нагадаємо, що сьогодні, перебуваючи біля будівлі Генпрокуратури, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко натякнула, що Арсеній Яценюк та В'ячеслав Кириленко, які у День Соборності робили альтернативний мітинг на Контрактовій площі, є проектом Партії регіонів та отримують від неї гроші.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк запропонував Тимошенко юридичну допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі