четвер, 25 березня 2010 13:23

Тимошенко на засіданні свого "уряду" говоритиме про Табачника

Тимошенко на засіданні свого "уряду" говоритиме про Табачника
Лідер об"єднаної демократичної опозиції Юлія Тимошенко 26 березня візьме участь у засіданні опозиційного уряду. Про це повідомляє прес-служба Тимошенко.

"У п"ятницю відбудеться наше перше офіційне засідання. Воно буде відкритим, на засідання ми запросимо пресу", - заявив прем"єр-міністр опозиційного уряду Сергій Соболєв.

На своєму засіданні опозиційний уряд обговорить ключові аспекти діяльності. "У порядку денному - питання збереження державної власності, реакція на створення газотранспортного консорціуму, яке ініціює нова влада, соціальні виплати, підготовка Державного бюджету", - повідомив Соболєв.

Він також підкреслив, що окремо опозиційний уряд зупиниться на розгляді кадрових призначень нової владної команди, зокрема, ситуації, яка склалася навколо призначення міністром освіти і науки України Дмитра Табачника.

Крім того, на першому офіційному засіданні буде представлено віце-прем"єр-міністрів і міністрів опозиційного уряду.

Нагадаємо, 17 березня лідер об"єднаної демократичної опозиції Юлія Тимошенко оголосила про створення опозиційного уряду.

В опозиційному уряді буде суттєво - до шістнадцяти - скорочено кількість міністерств. Зокрема, зі складу опозиційного уряду буде виключено міністерства ЖКГ, промисловості, транспорту і зв"язку. Натомість працюватиме Міністерство економіки та інфраструктури.

Крім того, в опозиційному уряді буде до чотирьох осіб скорочено кількість віце-прем"єр-міністрів, а посаду одного з віце-прем"єр-міністрів буде поєднано з посадою міністра закордонних справ.

Засідання відбудеться об 11:00.

РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко на засіданні свого "уряду" говоритиме про Табачника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі