пʼятниця, 17 жовтня 2008 10:00

Тимошенко: Міністр фінансів дав гроші на вибори, щоб його не посадили

Тимошенко: Міністр фінансів дав гроші на вибори, щоб його не посадили
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що законопроект зі змін до Державного бюджету для виділення коштів на проведення позачергових виборів у Верховну Раду, розроблений і схвалений на вчорашньому засіданні Кабміну, як формальне виконання рішення Ради національної безпеки й оборони.

Про це прем"єр повідомила на прес-конференції.

Тимошенко підкреслила, що проситиме Генпрокуратуру терміново розглянути питання й порушити проти винних кримінальні справи.

"Міністр фінансів виконав формально рішення РНБО й, дублюючи закон Ляпіної (народний депутат від Нашої України Ксенія Ляпіна), просто подав ще один документ, щоб РНБО проти міністра фінансів не порушувала кримінальні справи й не давала команди займатися репресіями", - заявила Тимошенко.

Також вона підкреслила, що уряд прийняв заяву до Президента про неприпустимість фінансування й проведення позачергових виборів.

"Звернення уряду передали Президентові... я думаю, що якщо Президент не прислухався до рішення уряду, до депутатів своєї власної фракції, можливо, він прислухається до лідерів Європейського Союзу, які звернулися до нього з вимогою відкласти вибори", - зазначила Тимошенко.

Тимошенко нагадала, що у ВР зареєстрували законопроект Ксенії Ляпіної про фінансування позачергових виборів. Але фракція БЮТ не має наміру голосувати ні за цей закон, ні за будь-який інший, що передбачає виділення коштів для проведення виборів, пише Корреспондент.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: Міністр фінансів дав гроші на вибори, щоб його не посадили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі