вівторок, 24 червня 2014 08:28

Терористи не виконують умов перемир'я - штаб АТО

Терористи не виконують умов перемир'я - штаб АТО
real-vin.com

Незважаючи на досягнуті в понеділок домовленості про тимчасове припинення вогню між українськими силовиками та представниками самопроголошених "Донецької народної республіки" і "Луганської народної республіки", члени незаконних збройних формувань (НЗФ) продовжують обстріл позицій сил антитерористичної операції (АТО).

Про це повідомляє керівник групи інформування з АТО Владислав Селезньов.

"Бойовики не припиняють обстрілів позицій українських військовослужбовців. Так, за минулу добу кілька разів був обстріляний блок-пост на розі шляхів, спрямованих на Красний Лиман та Слов'янськ. Бойовики вели вогонь з територій населених пунктів, що межують зі Слов'янськом, під час обстрілу використовували автоматичні гранатомети АГС -17, підствольні гранатомети, двічі обстрілювали блок-пост з мінометів. Втрат серед українських військовослужбовців немає", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок вранці.

Селезньов також зазначив, що блок-пост на шляху Сєвєродонецьк-Старобільськ також минулої ночі був обстріляний бойовиками зі стрілецької зброї. "Вогнем напад відбито. Втрат серед українських військовослужбовців немає", - підкреслив він.

Керівник групи інформування АТО заявляє про те, що "сили АТО дотримуються вимог мирного плану з врегулювання ситуації на сході України, не ведуть активних дій, несуть службу на блок-постах, забезпечують охорону та оборону певних ділянок державного кордону України".

Зараз ви читаєте новину «Терористи не виконують умов перемир'я - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі